Echipa CCOC invită studenții UVT la un webinar despre managementul timpului!

Se împlinește un an de când a început pandemia. Cum a fost acest an pentru voi? Ce ați făcut în tot acest timp? Cu ce provocări și schimbări v-ați confruntat? Cum v-ați adaptat? Cum ați reușit să vă organizați de acasă? Credeți că ați pierdut timp prețios? Ce v-a ajutat să rămâneți productivi? Cum veți gestiona diferit timpul în anul care urmează?

Se împlinește un an de când Centrul de Consiliere și Orientare al Universității de Vest din Timișoara (CCOC-UVT) a organizat primul webinar care aborda tema managementului timpului. În anul 2020 am oferit studenților 4 webinare pe aceeași tema, toate diferite. Am abordat probleme și subteme noi, am identificat metode și sisteme diferite; le-am testat și le-am dezbătut împreună cu voi. Continuăm să studiem, să ne adaptăm și să încercăm să vă oferim versiuni tot mai bune ale acestui webinar. Anul acesta ne propunem să ne focalizăm pe experiență, pe munca în echipă, pe problematizare și practică.

E martie 2021. Ziua are tot 24 de ore. Webinarul nostru va dura tot o oră jumătate, la fel ca anul trecut. Modul în care vom valorifica timpul de care dispunem sperăm să fie diferit

Așadar, dacă vreți să aflați care au fost experiențele și soluțiile identificate de studenții UVT în anul 2020 pentru utilizarea eficientă a acestei prețioase resurse numită „timp”, dacă sunteți interesați să testați metode noi de dezvoltare personală sau dacă doriți să aflați ce noutăți vă propunem noi în abordarea acestei teme, vă invităm să ne fiți alături!

Webinarul va avea loc joi, 18 martie 2021, în intervalul orar 14:40-16:20 și se va desfășura prin intermediul platformei Google Meet.

Temele care vor fi abordate în cadrul webinarului sunt:

  • Stabilirea de obiective;
  • Prioritizarea sarcinilor;
  • Organizarea activităților;
  • Gestionarea timpului în echipă;
  • Comunicarea asertivă.

Înscrierile se pot realiza prin intermediul ACESTUI FORMULAR, până joi, 18 martie 2021, ora 10:00.