Programe de licență

Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie este o facultate cu caracter inter şi trans-disciplinar, ce reuneşte specialişti din trei domenii principale ale ştiinţei: chimie, biologie și geografie.

În activităţile de formare sau de cercetare studenţii şi colaboratorii noştrii vor întâlni frecvent parteneri din străinătate (Universităţile din Bremen, Angers, Sorbonne-Paris 4 Gdansk, Wageningen, Tubingen, Gottingen, Pisa etc) care sprijină în mod constant programele noastre de predare şi cercetare prin numeroase burse pentru studenţi şi profesori.

Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie cuprinde următoarele structuri care desfășoară activități didactice și de cercetare:
• Departamentul de Biologie-Chimie
• Departamentul de Geografie

Departamentul de Geografie gestionează programe de studii incitante, diverse şi complementare, care se adresează iubitorilor de natură şi de cultură. Oferim, astfel patru specializări la nivelul studiilor de licenţă (Geografie, Geografia turismului, Planificare teritorială, Cartografie);

În prezent, departamentul de Biologie – Chimie oferă patru specializări la nivel de licenţă: Biologie, Biochimie, Chimie, Chimie Medicală.
Aşteptăm colaborarea dumneavoastră în diverse ipostaze: student, profesor asociat sau partener în proiectele de cercetare.

Specializari/Planuri de invatamant/Fise discipline